Sponsors

Machine loopt maar niet gesmeerd

DVC'59 2 (zon)

6 - 1

SVV'04 3 (zon)

Competitie

5e klasse 06

Datum

10 november 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

MACHINE LOOPT MAAR NIET GESMEERD..
DVC 2 –SVV 3            rust 3 – 1 eindstand 6 – 1  
Zaterdag werd ons de vraag gesteld of we op het 2e veld wilden voetballen ,omdat het 1e elftal ook thuis moet in de middag ,maar gezien het publiek was het beter om andersom te doen, word met bestuur besproken. Het was voor publiek weer een enorme beleving om ons reserve elftal van de club weer op sportpark te zien voetballen , publiek dat ons trouw word en wat opviel was dat er van de hoofdmacht niks te zien was , gezien er weer spelers van hun zijn veroordeeld om bij 2e te spelen al is het voor die spelers geen straf.
Om de kou te trotseren ,wij speelden in de rode reserve shirts , maar de meest spelers bleven toch ook hun eigen shirt trouw en waren dus dubbel gekleed. Nou is niet bewezen maar het idee is dat er spelers waren die door de kledij slecht konden bewegen,  gezien het spelbeeld over hele wedstrijd gezien, en hebben na wedstrijd aantal spelers uit hun shirt moeten knippen.
Net als afgelopen weken , ik krijg er een beetje kwaad mee , maar stonden weer snel achter door dat er spelers nog niet van bewust waren dat zwart wit onze tegenstander was , en maakten een voorwaartse beweging als hun aan bal waren ,beetje vreemde situatie toch , ja je kan voor uit lopen om de bal af te pakken. Hier word een studie van gemaakt  en zal op de eerste besloten training besproken worden .
Onze Beckenbauer die zware operatie heeft gehad was ook toeschouwer en zag er niet helemaal normaal uit, vrouw en kinderen gevraagd hoe het kon, ja zij weten het ook niet volgens de kinderen, ze gaan er elke morgen vroeg uit om de bank beneden voor te bereiden , kussens recht op ,netflix op tv al aan , bordje bam bix met pinda kaas !!!! klaar gezet , is het idee dat hij niet kan werken misschien het probleem , we wensen hem dan ook veel succes met herstel. Wie we ook weer hebben gezien is Hilco Botter ,dat doet ons goed dat hij , nu temperaturen beneden 10 graden zijn , ook weer het huis uit durft te komen , alhoewel hij onder begeleiding was van de hond en hij die bewust heeft mee genomen omdat er geen honden in kantine mogen. Wilfred Peters die met regelmaat komt kijken werd vraag gesteld of hij geopereerd moet worden en hij daar emotioneel van word omdat hij weer wil aansluiten bij de groep maar het nog lange tijd zal duren zonder operatie ,Wilfred beterschap jonge . Simon,  die woensdag onschadelijk voor de vrouwen in gemaakt , was er ook onder begeleiding van vrouw en kinderen om te laten zien dat het wel goed zit en hij nog rustiger is geworden ,en hij zin heeft in potje voetballen maar ja hij moet eerst andere potjes doen ,sterkte en succes Simon.  
Patrick Bos was ook op het sportpark ,alleen dat was in de middag onder begeleiding van zijn blonde schone, wat wel bijzonder was ,aan de koffie ons negerend en goed gekleed , het zal toch niet dat hij bekeerd is en hij ons links laat liggen, daar geloof ik niks van , Patrick probeert zo snel mogelijk bij groep aan te sluiten en weer in ons midden zal zijn en dan ook met zijn vriendin, zag er goed uit jong.Zo even weer over wedstrijd , die wij maar moeilijk naar onze hand konden zetten, en het was aan good old Robert Muskee te danken dat het lang bij 0 – 1 bleef ,hij is dan ook als man van de wedstrijd benoemd en kan de tegoed bon van de VVV te gemoed zien , hij maakte vrijdag nog opmerking ik kan niet met eerste mee ,maar hij staat op nominatie en werd dan ook gevolgd door leider van 1e , maar wij gaan er alles aan doen om hem te behouden. Zijn maatje voor deze morgen is Kevin Moesker die nu blijkt,  gaat verhuizen naar bladderswijk wz 5 en de zelfde bijbaan als
rechtsback Rick Tabak zal krijgen en ook als sluiswachter zal fungeren in dorp. Daarom is het te hopen dat hij de regels direct veranderd van scheepvaart, op zondag gesloten. Het broertje van Kevin , Roy onze gast speler voor vandaag is zeer tevreden over het spel en manier van voetballen in 2e dat hij als een jonge god over het veld bezig was en menig supporter liet schrikken met zijn nogal luide manier van vallen met een oer kreet maar wat bij scheidsrechter wel werkte ,hij was opvallend vriendelijk tegen zijn broer ,of zak hij de toko van Kevin willen over nemen aan de Rietdekkershof ,  s’avonds  hem gesproken en  hij vertelde samen met zijn vriendin dat hij met iets geheimzinnigs bezig is.
We sluiten 1 e helft af met 3 – 1 voorsprong en die is op goed voetballende manier tot stand gekomen en werden gescoord door dubbelspel met paal en of lat , ging op spelende manier en dat was door groep in rust vertaald naar het publiek die zeer vermaakt koffie konden gaan drinken. In de rust Ronald gewisseld, hij kan zijn niveau van verleden jaar niet terug vinden en dat doet ons als leiding wel pijn , omdat hij altijd aanwezig is en voor elftal door het vuur gaat als moet, of zoals hij zegt ;ik doe alles in belang elftal; Jari de hakkelaar viel voor hem in en dat ging naar tevredenheid van vader , stiefvader en ooms die trouwe aanhangers zijn van ons zijn, toch SVBO mensen .Jeroen Hidding was ook 2e helft plaag voor achterhoede van SVV en was met 2 doelpunten zeer tevreden en liet zich dan ook met genoegen wisselen. Zijn vervanger vervelende Henkie Moes die een zware rit heeft gehad nacht ervoor kon geen stempel drukken op zijn zeer dreigende spel en moest toezien dat dit even te veel was van het goede en zich volledig in dienst van team speelde en alles aan zich voorbij liet gaan, complimenten dat hij in veld stond hihih .Op het nieuws was dat er auto’s van 15 jaar en ouder niet goed zijn voor milieu en te oud zijn ,nou vandaag was onze machine ook beetje te oud en kon geen tempo meer maken ik noem geen namen maar hij werkt bij Harwig , het vermoeden is dat kunstgras hem beter ligt, maar volgens publiek verademing om het te zien spelen .Tot ongenoegen van tegenstander ging het tempo na wissel omhoog en scoorden we 2 keer tot eindstand  van 6 – 1 en was gelopen zaak. Wat ook goed doet is dat onze geblesseerde jongens Rick Jongbloed en Bryan Heynen er weer waren en Bryan zichzelf beloonde met doelpunt ,gaat goede kant op.  De 3e helft is zoals gewoonlijk weer ruim gespeeld met verlenging en penaltyschieten , en wat wel heel mooi was dat er nu ook spelers vrouwen bij waren ,ik zie dit graag een vervolg krijgen en dan kunnen we ook een keer andere gesprekken hebben en nog gezelliger maken, familie middag hihihihihi, zondag beginnen ik ben voor .Gert onze aanvoerder heeft de dag afgesloten met een prachtige spreuk en wenst een ieder een fijn  week en tot donderdag of zondag thuis tegen zuidwolde , donderdag 19.00 trainen zonder 1e , ja we zullen besloten trainen en op scherp’. Spreuk van Gert voor deze week is ;
DAAR OP HET VOETBALVELD KAN LIEFDE WONEN , DAAR ALLEEN IS HET LEVEN ZOET, WAAR MEN STIL EN ONGEDWONGEN ALLES VOOR ELKAAR DOET.
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!