Sponsors

Verslag van de wedstrijd DVC2-Klazienaveen2 door Jan Arends

DVC'59 2 (zon)

3 - 1

FC Klazienaveen 2 (zon)

Competitie

Groep 2 3 KO

Datum

19 januari 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Bekerwedstrijd 19 Januari 2020        DVC 2  - KLAZIENAVEEN 2     uitslag 3 – 1
Gebroeders Moesker opvallend.
Dat er op sportpark Bloemendaal zondag gevoetbald kon worden is mede te danken aan terrein meesters Roef en Tinus Mink ,Roef had beloofd ,jullie gaan voetballen. Nu schijnt het zo te zijn dat ze hele week op sportpark hebben gebivakkeerd ,en veld bewaakt ,vogels weggejaagd als vogelverschrikkers, 2 vossen gevangen, konijnen weggelokt  als wortels verkleed ,mollen laten schrikken al ze boven grond kwamen en ze een spiegel voor houden, ja die hebben geweldig geregeld voor ons.
Toen begin December de loting was in Zeist zat de schrik er goed in bij menigeen want Klazienaveen 2 komt en die voetballen klassen hoger en hebben grote spelers in team ,ik ken er maar 2 maar goed. ze waren wel groot ja. Trainer/leider Arends was niet onder indruk en heeft trainingsschema los gelaten op spelers en hele periode naar wedstrijd tactisch en conditioneel de ploeg voor bereid en slot pleidooi van donderdag was dan ook over Klazienaveen ,WAAR GAAN ZIJ HEEN………TERUG ZONDER OVERWINNING NAAR KLAZIENAVEEN.
De wedstrijddag begon beetje vreemd ,iedere speler was ruim voor 09.00 aan de koffie of energie drank , wedstijd spanning misschien ,of was er toch massaal aan sinterklaas en of kerstman gevraagd om wekker in schoen te doen, ik denk laatste ,is weer zorg minder voor toekomst. Opvallend was ook vroeg aanwezig zijn van mijn neef ,ik noem geen naam ,heb na wedstrijd zijn vriendin gevraagd ,hoe is je dat gelukt, nou het schijnt dat hij op zondagmorgen wakker word en dat zij hem het bed uitstuurt op moment dat hij verliefd naar haar zit te kijken ,houdt hem scherp en bezig.
De wedstrijd was op zich saai , wij gingen in tempo van tegenstander mee en lieten hun balbezit hebben ,enigste kans die hun kregen was schot van ,de nieuwe sluiswachter van Bladderswijk, Kevin op ons eigen doel en de bal via paal terug kwam bij onze robuuste keeper Franky , hij die er niet onrustig van werd , gezien zijn ervaring en uitstraling zou bij 1e niet misstaan  om die keeper dingen bij te brengen en of steunen. De wedstrijd was zo saai mede door het geweldige verdediging werk van achterste 4 onder leiding van onze recreatieve Robert die speelde als of hij in pretpark was en de bal als attractie zag ,rustig en het lezen van de tegenstander (attractie)  hij zou bij 1e niet misstaan. Maikel Stuiver onze bedden specialist vroeg vlak voor rust of hij daarin gewisseld kon worden want hier is geen lol aan en tijdens sliding nemend een blik naar Arends ,ik heb geen tegenstand en haalde zijn vingers uit neus gaten. Rick Tabak als linksback is altijd verrassing voor tegenstander ,ben ik hem kwijt of niet ,maar hij is niet te beroerd om bal terug te geven en tegenstander nog keer uit daagt .
Het middenveld had een enorme wissel omdat we de vader van de vrijdag geboren Tim moesten missen en we dat moesten oplossen ,trouwens de vader van Tim roept het al jaren en zijn uitspraak en wens is uit gekomen, nu weten wat hij ermee bedoelde om steeds man man man te roepen ,hij had ook kunnen zeggen dat Marieke zwanger was van jongen. Oplossing werd soort puzzel , onze Beckenbauer Peter was er ook weer bij na zware operatie, en na trainingskamp van 2 weken bij trainingscomplex Teijin ,hij kwam goed uitgerust terug, kon hij als linkshalf beginnen en samen met onze wc tester Simon en ijskonijn Roy Moesker ,hij blijft altijd rustig en maakt zich nergens narrig om  voorbeeldige speler voor elke scheidsrechter , en onze Rick de verschrikkelijke  de Graaf als rechtshalf betekende dat onze voormalige kilometervreter op middenveld naar spits moest verhuizen ja beetje KILO vreter nu in nadagen, samen met kip zonder kop Jeroen die 1e helft dacht dat je op beide doelen kon scoren .Dit duo bleek achteraf gouden greep te zijn en in 24 e minuut resulteerde dit in doelpunt Jonny (shit verklap ik zijn naam )werd op hoek 16 meter aangespeeld en zag dat de 2 meter lange doelman van Klazienaveen te ver voor doel stond en met een KILOKNALLER
(een lob) bal tegen het netje zag gaan , 1- 0, toto rust verder geen bijzonder heden alleen dat Simon geblesseerd raakte bij een actie zijlijn ,hij moest door tot rust en zo hard als hij is lukte dat ook.
In rust 2 wissels ,trainingsbeest Peter en Maikel die zich dus verveelde en het graag over liet aan andere jongens. Jeffrey Zandbergen ( het 1e vraagt nog wekelijks om hem ) kon weinig trainen omdat hij in tentamenweken zat ,hij is bezig met studie over uitspraken Johan Cruijff ,hij is nu bezig tentamen over uitspraak::als je niet ken winnen….moet je zorgen dat je niet verliest: .Jeffrey deed als vervanger van Peter goed met beloning steekbal op Kevin Moesker die plekje was opgeschoven naar plek Simon en werd door Jeffrey gelanceerd , 2 – 0 .Andere invaller is Brian die helemaal terug is na knie blessure en die wij met zijn werklust goed kunnen gebruiken en kon tegen zijn dorpsgenoten laten zien wat hij kon/kan (ook hij word door 1e aanbeden maar is niet te koop).Jari Onze Henk Wijngaard die beetje straf had ,hij zou zondag ervoor komen trainen ,maar zonder afzeggen ,zijn plek naast vriendin in bed boven ons verkoos FOEI FOEI, geintje Jari, hij viel in voor Simon na 15 minuten en ja hem hoef je niks te vertellen gewoon doen en hopen tegenstander heel blijft  .Door het geschuif met opstelling was het gevolg dat de gebroeders Moesker naast elkaar kwamen te voetballen wat achteraf ook gouden greep was. Roy die op gegeven moment de bal voor zich zelf hield en daar kwam niemand aan ,wie o wie durft , hij verdedigde de bal fanatiek .in 78e minuut was het wederom raak Kevin schoot als waterstraal door sluisdeur door verdediging en werd bediend door broer Roy 3 – 0 .Het moment voor neef Jonny om gewisseld te worden moe maar voldaan werd hij vervangen door onze eigen MAC Ronald ,die goeie warming up deed en viel in op plek van Jonny en Ronald zal je nooit betrapen over alle energie die hij heeft in spel gooit maar vaak begrijpen spelers hem niet. Tot slot  kregen we nog een doelpunt tegen die was voor moeite dat tegenstander er was en konden we wachten op fluitsignaal scheidsrechter Geert die geen kaart hoefde te geven en zo zijn bonnetje kon verzilveren in kantine .Ronde verder ,penningmeester mededeling gedaan om te informeren wat bus kost ,want het komt dicht bij tot groot plezier van grensrechter Harrie die met zeer veen plezier bruine rakker open maakte PROOST en we hebben de wedstrijd nog lang na gesproken, Zondag medekoploper Dalen op bezoek ,week om naar uit te zien ,drukke training opkomst denk ik en wens een ieder tot volgende keer .
Deze is ook van cruijff
IK GELOOF NIET, MAAR IN SPANJE SLAAN ALLE 22 SPELERS VOOR WEDSTRIJD KRUIS BIJ HET OPLOPEN VELD, ALS HET WERKT ZAL ELKE WEDSTRIJD GELIJK EINDIG.EN TOCH
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!