Sponsors

SVBC2-DVC2 wedstrijdverslag van Jan Arends

SVBC 2 (zon)

1 - 4

DVC'59 2 (zon)

Competitie

5e klasse 06

Datum

29 september 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Nieuw –Dordrecht 30-09-2019

Verslag SVBC 2-DVC 2 uitslag 1 – 4  zondag 29-09-2019

Doelpunten Melvin Moes Gert Mink Niek Mink en een eigen doelpunt compas, sukkels

 

05.44 Begon de dag voor mij ,een trillende telefoon op nachtkastje verteld mij dat er een whatsapp bericht binnenkomt.

Het lied van Rob de Nijs met titel” Ritme van de regen’’ van de lp Favorieten express uit 1974, in mijn hoofd ,keek op telefoon ,een afzegging voor de zondagmorgen, Maikel Stuiver. Ik citeer even het bericht,; Goedemorgen Jan,wegens bepaalde omstandigheden wil ik mij afmelden voor wedstrijd straks ,is voor groep beter, en sluit af met lachende smillie .

06.24 dus 3 kwartier later en om bij Rob de Nijs te blijven met mijn vrouw naast mij liggend en ik zingend MALLE BABE KOM ,ben ik weer door telefoon geattendeerd dat er weer een APP binnenkwam ,, Gloeiende Godfried Bomans nog aan toe ,ik denkend SVBC belt af door ritme van de regen en veld nat ,is het Patrick Bos die zich afmeld en mij op de hoogte houdt dat hij op de pot zit en aan diaree is en overgeven moet,{ik denk dat ik zaterdagmiddag iets verkeerds heb gegeten }.Ik weet niet hoe is gegaan maar hoop dat hij emmer mee had

08.35 mijn maatje Harrie ophalend zien wij dat de gordijnen open zijn ,en met gerust hart naar sportpark Bloemendaal rijdend met gedachte hij toch komt voetballen, teleurstelling groot natuurlijk hij was er toch niet .Nou willen we niet hopen dat dat ze bij elkaar hebben geslapen en elkaar hebben aangestoken of zoals Rob de Nijs zingt  in 1977 ‘’Aleen is maar alleen’’.Blijft vreemd verhaal en zal in onderzoek blijven.

08.45 moet iedereen aanwezig zijn maar er missen nog 2 Jeffrey Zandbergen en Rick Jongbloed ,laatst genoemde komt na het verstrijken van de tijd 10 minuten later en besluiten we te vertrekken en Jeffrey bericht gegeven dat we op pad gaan ,hij verontschuldigd zich, was weer in slaap gevallen, naast zijn vriendin. Hij is bij een van de zusjes Kannegieter ,zondagmiddag j.l bij collectie Brands optredend en Jeffrey in haar armen liggend de hit 2015 van gezusters ALLES PLAT .dromend toch wakker geworden. Er kan geboekt worden en zullen er op overleg feestcommissie beraden om deze dames uit te nodigen.

Over de wedstrijd is niet zoveel te vertellen was zakelijk en nauwelijks iets te vertellen ,enigste was na 15 minuten, na het zich nu laat aanzien een rechterbuik blessure bij Ronald ,met een van pijn vertrokken gezicht strompelend de dug out opzoekend naast Jonni Hemel plaatst nemend uitleggen wat hjj had en waarop Hemel antwoorde stel je niet aan, waarop de mooie woorden van Ronald waren ,je bent zelf een piepert ,wat ook hit is trouwens van Rob de Nijs uit 1980 van de LP Springlevend de titelsong ‘’DE PIEPER’’.In de pauze werden we getrakteerd door diezelfde Ronald op lekkere Duitse koekjes van merk Knoppers ,en hem dat blijkbaar goed deed, hij wou namelijk het veld wel weer in als kon. Naar mijn mening was de zak koekjes niet leeg en hij die terug stoppend in zijn tas, gingen we voor 2e helft ,die we met 0-1 voorsprong begonnen. Na 10 minuten bleek het niet meer te gaan met Ronald en hij ging douchen waar hij na bepaalde tijd uit kleedkamer kwam en wij op de bank zagen dat hij een lege zak KNOPPERS weggooide en hij met lege handen bij ons kwam. Het was goed om te zien dat hij weer kleur op wangen had en hij zich samen met Frankie weer kon verheugen op soep bij oma om 12.15. Sterkte Ronald en laat Hemel maar zeuren die krijgt vrijdag 4 oktober op zijn verjaardag een extra kluif of bot.

12.10Terug op sportpark Bloemendaal  bij DVC werd de overwinning gevierd met bier gehaktbal en bittergarnituur  ,en met storende radio met zeer toevallige lied en hit van Rob met de titel’’ Weekend  weekend we hebben tijd om lekker lang te’’…enz enz uit 1988,komt er een vreemde wending aan de middag,wat is er aan de hand ,vertel Jan ,oke oke doe ik.

Het gerucht gaat dat er een stuk of 6 spelers meedoen met een actie van de ANWB met de titel ‘’van sportpark naar pretpark, en die zondagmiddag laten ophalen door vrouw en kinderen om een bezoek te brengen aan ‘’cowboys en indiaans ,of naar zwembad ponypark Slagharen. Komende zondag word er nog eens door 4 mensen een bezoek gebracht aan Hellendoorn pretpark. Wij zijn thuis lid van ANWB en zien bijlage van November te gemoed met leuke foto”s en mooie verhalen van lachende vrouwen en plezierig uitziende vaders die geen nee kunnen zeggen blijkbaar ha ha ha ha ha.

09.30 de day after terug kijkend op WEEKEND vol met voetbal en regen en een plezierige zondagmiddag met wedstrijd van het 1e in ons gezichtsveld, ik heb begrepen dat het laat is geworden ja ik was al lang en lang thuis natuurlijk!!!!!!om met verslag bezig te gaan. Met alles wat er gebeurd is dit weekend, wat ook hit had kunnen zijn “we hebben tijd om lekker lang te zuipen “,is besloten door groep dat er voor afzegging en te laat komen sancties worden opgelegd in waarschijnlijk taakstraf of rijontzegging of boete word door leiding in beraad genomen.

09.50 Krijg ik te horen dat verdikke Rob de Nijs stopt met zingen, ik slaak een zucht van verlichting en zou daarom graag nog 1 hit van hem willen benoemen en voor Maikel is bedoelt voor zaterdagnacht ”ZET EEN KAARS VOOR Je RAAM VANNACHT”.

Zo dit was een verhaal die inzicht geeft in team DVC 2 en waar zeer serieus word omgegaan met het willen presteren en proberen kampioen te worden dit jaar, ik bedank de spelers van 1e die mee mochten door blessures en hopen op volgende keer weer .Ik zou daarom ook willen afsluiten met de mooie gezegde

Een drupeltje DREFT

Tussen piemel en pruim

Garandeert vlotte liefde

En bakkes vol schuim

 

Bedankt en tot Donderdag 

  

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!