Sponsors

VIOS-DVC2 verslag door Jan Arends

VIOS (O) 2 (zon)

3 - 4

DVC'59 2 (zon)

Competitie

5e klasse 06

Datum

13 oktober 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

Verslag wedstrijd van 13 oktober 2019 VIOS 2 – DVC 2 ruststand 3-0 eindstand 3-4 doelpunten van Gert 2 keer en Jeroen en Niek 1 keer
KELDERKLASSE RESERVE 5 E KLASSSE ,TEAMBELANG STAAT VOOROP,
Ja hoe verzin je het maar het is te danken aan de reserve bank dat er een topprestatie is geleverd ,3 – 0 met de rust achter, met 3 – 4 eind van de strijd .Ronald van der Lans. Rick Jongbloed . Hilco botter en Patrick Bos zijn de man off the match geworden door begrip te tonen dat het elftal in 2e helft in de wedstrijd zat en een enorme prestatie  aan het neer zetten waren en zagen dat wisselen niet goed uitkwam.
Met 19 spelers , 4 begeleiders en 12 auto’s kwamen we aan bij het sportpark VIOS te Oosterhesselen .daar bleek parkeren moeilijk te gaan ,het stond helemaal vol met auto’s met fietsrekken er achterop .is er een fietstocht voor bejaarden ofzo vroeg Jari, nee er bleek een toertocht voor ATB fietsen.
1 Van de spelers die mee was werd donderdag benaderd door Pascal ,Aaron Moes uit elftal van onder de 17 wou wel bij ons op doel ivm keepers problemen, hij heeft 2 nachten niet geslapen van spanning om met de grote mannen van het 2e mee te doen .De prestaties van elftal had hij verhalen over gehoord ,nou wij niet van hem maar in warming up bleek dat hij als speler van O 17 ,ook als doelman de ballen kon vangen. Het eerste kwartier zijn we goed met hem doorgekomen en wist op gemakkelijke manier de nul te houden toen voor hem het noodlot toesloeg en hij een onverwachts schot te laat zag aan komen ,ja anders was het ook niet onverwachts en bal verkeerd op de handschoenen zag afketsen ,zijn eerste reactie was die pols is stuk ,maar had nog steeds de nul , en na constatering van onze dokter in opleiding Pascal van het veld gegaan .Dat word ziekenhuis en een lange zondag daar .Maandag middag met hem gebeld ,en het gaat redelijk goed ,alleen dit was zijn 3e nacht niet geslapen door het 2e ,hahahaha en hij vertelde dat hij weinig pijn heeft en er trots op is de eerste keer met 2e en de NUL heeft gehouden , vanaf Dord veel beterschap Aaron.
De corner die door Aaron was weggegeven , werd voor inval keeper Robert Muskee direct vissen  kopbal 1 – 0,Peter Gordt werd in veld gebracht voor Aaron .De 2 en 3 nul volgen al snel en publiek die rijkelijk aanwezig was raakte in paniek “moet Jaco afgebeld worden ”in hemelsnaam wat was dat een slechte eerste helft waar ook nog eens Bryan uitviel en door Harrie Zandbergen voortreffelijk is vervangen, hij was goed wakker ,heeft om 6 uur F1 zitten kijken ,toch jammer voor 1 rondje.
Simon Hemme was niet helemaal fit (MPF ziekte)en had aangegeven niet te spelen maar zorgde in rust toen wij het veld opgingen en hij genietend van kop koffie voor ophef zorgde en ons nariep, Bij mijn zoon LUUK word er beter gepresteerd en beleving veel beter ,hij speelt onder de 8 leeftijd groep .Met de rust, er was bedacht dat, als iedereen mee zou werken van het team, moeten we de wedstrijd weer voor de geest halen van verleden seizoen5 – 0 achter met rust 5 – 6 naar dord gebracht vanaf WKE .De woorden van Simon werden door de kwaad omkijkende spelers meegenomen met woorden bedankt Hemme jong.
De RODE lap !!!ik noem geen naam werkte wel op de stier en binnen enkele minuten stond het 3 – 2,en was de tegenstander helemaal van de leg, en liepen als kip zonder kop over veld. Toen de 3 – 3 viel en de stier stoom blies  werd er vanuit veld( ALS EEN STEL KANIBALEN) wat doen we teambelang of niet geroepen ,in overleg met de wissels die er hoop ik begrip voor hadden dat het niet juiste moment was om te wisselen, mocht niet zo zijn hoor ik het de eerste training wel. Er moest later wel gewisseld worden en werd Patrick Bos in veld gebracht voor Henk Hidding (kuit blessure),Patrick heeft niet lang gevoetbald en moest met ingescheurde enkelbanden het veld na 15 minuten verlaten en door Rick Jongbloed worden vervangen, zo moest er toch gewisseld worden ,maar achteraf ging dat allemaal goed en nadat we een terechte strafschop kregen was het WKE gevoel terug 3 – 4, onze
strafschop nemer was wissel maar werd door Gert goed via binnenkant paal binnengeschoten. Onze strafschop nemer Ronald had blijkbaar ook last van MPF ,hij  heeft 6 flessen water opgezopen ,maar ook weer netjes gevuld .
De gebroeders Hidding die zich al thuis gaan voelen bij ons maar solliciteren naar 1e hebben volgens leidinggevenden nog nooit zoveel keuzes in veld gehad tsjonge jonge jonge er was maar 1 goeie bij ,het doelpunt van Jeroen ,achteraf tegen een uur of 5 in de middag dus 17.00 uur bleek dat hij voor zich zelf wel goeie keus had gemaakt en zijn vrouw als vrijwilliger achter de bar bij 1 e op te geven, en hele middag met wederom aantal ploeggenoten haar kunsten aanschouwd, ze hebben dus ook de 5 – 3 overwinning bewust aan zich voorbij laten gaan.  
Als er 1 voorbeeld was in 2e helft voor overwinningsdrang was er de reactie van Rick Tabak . die bij een 3 – 4 stand ons op de doellijn redde door de keus( van je weet wel wie ) die werd gemaakt door bal te kort op keeper Robert te spelen en onderschept werd door tegenstander, en Rick 2 man op zich  af zag komen ,maar zijn slopersoog liet hem de goede keus maken en de bal redde voor lijn.
Eindsignaal werd daarna na 10 minuten VAR tijd (blessure tijd) met groot gejuich bejubeld en de strijd met 1 gebroken pols , 1 gescheurde enkelband en 1 knie probleem, en 1 kuitblessure verlaten, maar ja het is het waard misschien .De onsportieve trainer van VIOS was bijzonder kwaad en nog steeds met 0 punten onder aanstaat, vroeg hoe dit in godsnaam mogelijk is, er is hem door ons verteld dat de 1 e helft vergissing was en dat er gedacht werd dat training was ,maar dat we portie teamgeest erin gegooid hebben en hij nog kwader zijn bal gehakt en flesje AA drink nuttigde. In file vorm van 12 auto’s werd er met 3 punten in kofferbak  door de een ziekenhuis opgezocht ,door een ander vriendin om formule 1 nog keer te kijken , en voorzitter zijn kantoor op sportpark om 1 e hart onder de riem te steken over strijdplannen ,en laatste groep die de deur van zijn kantoor bewakend met rode kisten als barricade ,alles hele middag goed hebben gedaan. Zo zondag  gaan we verder met de 2e competitie waar we inzitten de beker tegen TWEDO 3 thuis , Frankie die ons heeft verblijd met mooie foto’s  van vakantie hahaahahahah zal er ook weer zijn dus wordt probleem opgelost .En zoals Harrie altijd zegt” ik  wil naar Genemuiden” hopen we op goed resultaat, komende donderdag trainen en voorbereiden op zondag ,ik wens jullie nog fijne week tot donderdag. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!