Sponsors

DVC2-HODO verslag door Jan Arends

DVC'59 2 (zon)

4 - 1

HODO 3 (zon)

Competitie

5e klasse 06

Datum

6 oktober 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

06 – 10 – 2019         Wedstrijdverslag DVC 2- HODO 3      
 uitslag 4 – 1 doelpunten Robert Middeljans 2 en Jeroen Hidding 2.
DVC 2 ZONDER ELFTAL TOCH NAAR OVERWINNING!!!!!!!!.
Met deze kop zou je denken van hoe kan dat ,zonder elftal naar overwinning ,nou zoveel afzeggingen waren er voor deze zondagmorgen. En met deze gedachte is het kwartet Arends Lohuis Hemel en Hartman het gebedscentrum op het sportpark Bloemendaal ,ja zo zou je het rokershok kunnen noemen, ingedoken om er een goed team neer te zetten op papier natuurlijk. Jonnie heeft Psalm 38 vers 22 gebruikt om ons kracht te geven,
Haast U ,Heere , help mij arme, uit erbarmen,
Haast U,help mij in U strijd,
‘k zal alleen van ’s Heeren krachten hulp verwachten,
 hulp en heil te allen tijd.
 Hahahaahahahaahahaahahah ja tis wat .
Zondag morgen was er de 11 e afzegging in persoon van Martin Koppenol die een kuitblessure had opgelopen bij training van het 1e ,ik heb hem al paar weken gewaarschuwd train met 2e , maar goed niet luisteren he .Alle afzeggingen waren door blessures of vakantie en 1 verjaardag ,dochter van Simon was jarig en had tot tegenzin van Simon consequenties ,hij mocht niet voetballen .Frankie was toe aan welverdiende vakantie na 2 wedstrijden en 1 tegendoelpunt, hij wenste de ploeg vanaf zijn vakantie adres ,zeer mooie foto’s sturend , veel succes.
Het pretpark team dacht lollig te zijn en avond voor onze wedstrijd leuke filmpjes te sturen, werd door de groep matig op gereageerd, een ieder was volop bezig met wedstrijd en liet zich daarop luchtig uit met woorden, LIEVER 4 DOELPUNTEN TEGEN HET TOUW ,DAN LUISTEREN NAAR MIJN VROUW.
Bericht uit hospitaal is dat Wilfred (alias WILLIE)niet geopereerd hoeft te worden maar revalideren moet komende maanden , hij bedoelde trainen van bovenbenen .
Hilco Botter ( allias de ontzichtbare) is blijkbaar naar Aruba om zijn blessure te laten behandelen ,je ziet hem niet op sportpark ,via Bianca hebben we hem een succesvol herstel gewenst ,en die steen op hoofd  op de bouw heeft toch meer invloed gehad op zijn brein volgens haar.
14 Personen op training j. l donderdag ,zondagmorgen voor 09.00 zaten er 14 spelers aan koffie in kantine , het doet mij deugd dat het wel kan en apart slapen helpt.
In de kleedkamer heerst een geweldige wedstrijd spanning, er werd niet over filmpjes gesproken van Pretpark team, allemaal afgesloten . De wedstrijd tactiek werd doorgenomen (achteraf meester zet van trainer ,hij schijnt na zijn dood zijn hersenen beschikbaar te stellen aan de wetenschap , en KNVB  zou er zijn voordeel mee kunnen doen)rest lichaam niet gebruiken.
In de kleedkamer ontstond voor de wedstrijd en in de rust beetje onrust doordat Robert Middeljans diverse keren met telefoon naar buiten ging,(we houden het i v m prive zaken binnens kamer)Hij heeft 2 gescoord ,nu gaat het gerucht dat hij belde met Melvin Moes die er niet was (,zie pretpark team) ,voor tips .
Voor de oudjes onder ons en  het 32 talige publiek ,waaronder ook 1e elftal spelers om inspiratie op te doen voor de middag wedstrijd( die op geweldige manier met 2 – 5 werd gewonnen)was er de Peter Beckenbauer  van Dord te zien, armen wijd als een dirigent om te wijzen ,mond open om te spreken. Gert Mink (zie pretpark)zou met zijn woorden gezegd hebben MAN MAN MAN wat is die
vent goed, achterhoede had makkie met zijn aanwezigheid. Door Beckenbauer kwam Robert Muskee in rust verkleumd en over de benen warm wrijvend kwaad binnen en zei ik heb niks te doen ,zo word ik nooit man van de wedstrijd en met kwaad oog richting voorzitter, aanvoerder, dirigent Peter.
Wie wel even man van de wedstrijd zou worden ,Jeffrey Zandbergen, onder het toeziend oog van zijn altijd trouwe familie ,en sinds kort ook vriendin ,breed strooiend met passes  in de diepte ,maar blijkbaar was het veld te smal , en het speelveld breed was voor zijn speelveld te smal.
De gebroeders Hidding die wij deze morgen mochten verwelkomen vanuit 1e zij hadden voor de middag andere afspraken ,volgens Harrie onze grens die ons zondagmiddag tegen 18.00 uitlegde dat ze een DOPINGFEEST hadden. Het was een verademing om hun kwaliteiten te zien en lieten het 32 koppige publiek hoogstandjes zien en Jeroen beloonde zichzelf om 2 keer te scoren ,en Henk prachtige afstand schoten afvuurde op HODO doel, ja ik geloof toch niet dat ze doping feest hadden in middag maar dat pa een goed paardenmiddel heeft.
Jari wederom opvallend met zijn bekende uitschakel tacktiek leverde pijnlijke ribben op ,alleen niet bij zichzelf maar ook bij de verkleumde Robert .
Rik de Graaf terug bij ons ,ja hij verving Rick Tabak was er niet(zie pretpark) en de Graaf beloonde zijn spel met uitnodiging bij 1 e in de middag en hij als kind accepteerde.
Brian Heynen nauwlettend in gaten gehouden door hoofdtrainer ,die niet luisteren wil ,is weer opvallend figuur, niet alleen met voetbal hij presteert steeds beter en schijnt aankoop waard te zijn, maar zijn getrainde lijf tussen alle bollige figuren van team in kleedkamer hihihihihihihihihi, geintje .
Scheidsrechter Hans Roling (alias kanon) was volgens tegenstander thuisfluiter nou we hebben hans niet kunnen betrappen op fouten tegen ons dus onterecht .
Daniel Lohuus heeft paar mooie songteksten die volgens mij iets te lettelijk worden opgevat  door spelers ,ja ik noem geen namen maar 1 gaat trouwen , 1 grensrechter 1 geblesseerde leider met Karin en 1 verslaapt zich wel eens ,nee ik noem geen namen, gezien ik om 13.00 vertrok uit kantine en om 16.30 weer kwam (even moeten kijken naar mijn zoontje die er een vrije bal intrapte waar de paarden van Hidding de hik van zouden krijgen)de songteksten OP Fietse ,Hier Kom Ik Weg, Wie doet Mij wat, menig consumpties hadden genuttigd.
Alles op rijtje zettend is het hele team man van wedstrijd en was het achteraf een prachtige dag , en hebben we een elftal om nooit te vergeten doen vergeten ,en zit er dan ook aan te denken om op donderdag tegoedbonnen voor pretpark ter beschikking te stellen , maar goed donderdag 19.00 pionnen op veld hesjes aan ballen mee word bloemendaal ons pretpark op weg naar VIOS zondag 11.00.
 Een fijne dag nog en voor Jeffrey ,Uitspraak van Cruiff:
 Om te beginnen is er maar een bal en die moet je dus hebben, maar waar het in wezen dus om gaat, is ;wat doe je met die bal.
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!